Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018

   Αρχικη Σελιδα     about          sitemap     privacy     contact us
Αποτρίχωση
Βλεφαροπλαστική
Αξίζει να το δεις
Ασθένειες & Διατροφή
Αδυνάτισμα - Δίαιτα
Aφαιρεση τατουαζ
Botox
Προστασία δέρματος
Λιποαναρρόφηση
Θέματα αισθητικής
θεραπείες
Νοσήματα δέρματος
Laser
Lifting
Υγιεινές συνταγές
Σκληροθεραπεία
Τελευταια νεα
Επιστημονικά βίντεο
Επίκαιρα Θέματα
Εφημερίες Νοσοκομείων
Διακοπές & δίαιτα
Διατροφή
Δες τα πιο περίεργα
Φροντίδα δέρματος
Χρήσιμα Links


  Voting Poll

Kάνετε προληπτικές εξετάσεις
Κάθε χρόνο
Ποτέ
Σπάνια
Subscribe
Unsubscribe
  site review

 
 
 


Our Privacy Policy

Ο διαδικτυακος μας τόπος dermaline.gr έχει κατασκευαστεί στο πνεύμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα κι έχει σκοπό να δίνει πληροφορίες για θέματα υγείας και ομορφιάς .

Η Dermaline διατηρεί αυτό το Δικτυακό Τόπο για την προσωπική σας ενημέρωση, επιμόρφωση και επικοινωνία. Ο Δικτυακός Τόπος της Dermaline μπορεί κατά καιρούς να περιέχει πληροφορίες σχετικές με διάφορες ιατρικές καταστάσεις καθώς και τη θεραπεία τους. Eάν πάσχετε από κάποια ασθένεια, σάς συνιστούμε να συμβουλευτείτε αμέσως τον γιατρό σας. Με την είσοδο σας στον δικτυακό τόπο της Dermaline και τη χρήση τής παρούσας ιστοσελίδας, αποδέχεστε, ανεπιφύλακτα και χωρίς περιορισμούς, τούς όρους και τις προϋποθέσεις ("Όροι & Προϋποθέσεις") που ακολουθούν.

Η πλοήγηση στις επιμέρους σελίδες του δικτυακού τόπου της Dermaline και η χρήση αυτών προϋποθέτει ότι έχετε λάβει γνώση των παρακάτω, ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει πλήρως τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, και αναγνωρίζετε ότι δεσμεύεστε από αυτούς. Εάν δεν επιθυμείτε να δεσμευτείτε από αυτούς τούς Όρους & Προϋποθέσεις, δεν είναι δυνατή η πρόσβασή σας στο δικτυακό μας τόπο.

Οι θεραπείες , πληροφορίες για φάρμακα ,καλλυντικά ,άλλα προϊόντα που περιγράφονται δεν θα πρέπει να εκτελούνταιι από κανένα φυσικό πρόσωπο χωρίς προηγουμένως να έχει ενημερωθεί ένας ειδικευμένος γιατρός .Οι κίνδυνοι που διατρέχουν είναι μεγάλοι και ως εκ τούτου ο κατασκευαστής και υπεύθυνος του διαδικτυακού τόπου δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη υγείας θα προκύψει από χρήση των παραπάνω πληροφοριών.Οι πληροφορίες που περιλαμβάνει ο διαδικτυακός μας τόπος έχουν προετοιμαστεί για γενικές πληροφορίες και εκπαίδευση μόνο και δεν είναι προωρισμένες να υποκαταστήσουν τις ιατρικές συμβουλές ενός ειδικευμένου γιατρού.Πάντοτε επιδιώξτε τις συμβουλές του γιατρού σας ή η ενός άλλου εξουσιοδοτημένο από από το κράτος επαγγελματία υγείας πριν από την έναρξη οποιασδήποτε νέας θεραπείας . Δεν επικυρώνουμε οποιαδήποτε προϊόντα τρίτων εμφανίζονται στο διαδικτυακό μας μας τόπο και δεν αναλαμβάνουμε καμμία ευθύνη για τη χρήση αυτών.Το σύνολο του περιεχομένου διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.H Dermaline.gr καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσει ότι οι πληροφορίες και τα λοιπά στοιχεία, που παρέχει η ίδια στον δικτυακό τόπο της είναι ορθά και πλήρη, αλλά δεν εγγυάται και απεκδύεται κάθε ρητής ή σιωπηρής ευθύνης και έναντι τρίτων συμπεριλαμβανομένης της ευθύνης ως προς ενδεχόμενα περαιτέρω λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις δεδομένου και του ότι η ανάπτυξη νέων υπηρεσιών μπορεί να είναι συνεχής και οι δημοσιευόμενες πληροφορίες ενδέχεται να μην ανανεώνονται καθημερινά.
Η Dermaline.gr. δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και δεν εγγυάται σχετικά με την νομιμότητά, εγκυρότητα, ακρίβεια, ορθότητα, ποιότητα, σταθερότητα, ή επικαιρότητα, καταλληλότητα, ή εμπορευσιμότητα για οποιοδήποτε σκοπό οποιουδήποτε μέρους ή του συνόλου των πληροφοριών που παρέχονται από τον δικτυακό τόπο της, λειτουργίας και χρήσης οποιασδήποτε υπηρεσίας του δικτυακού τόπου 'www.dermaline.gr'. Η dermaline.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια οποιασδήποτε πληροφορίας οποιουδήποτε είδους που αποστέλλεται στον ή μέσω του δικτυακού της τόπου. Σε καμία περίπτωση η dermaline.gr δεν θα ευθύνεται για οποιαδήποτε ειδική, άμεση, έμμεση, ποινική, δευτερογενή ζημία ή οποιεσδήποτε ζημίες γενικώς, απορρέουσες από απώλεια χρήσης, στοιχείων ή κερδών, ανεξαρτήτως αιτίας ή τρόπου, που προέρχεται από ή σε σχέση με την χρήση ή εκτέλεση λογισμικού, παροχή ή ανεπάρκεια παροχής υπηρεσιών, την πρόσβασή σας ή την μη ικανότητα πρόσβασης στις υπηρεσίες, ή την δική σας χρήση και στήριξη σε πληροφορίες διαθέσιμες σε αυτές τις υπηρεσίες, περιλαμβανομένης οποιασδήποτε δευτερογενής, ειδικής, ή παρόμοιας ζημίας.Οι πληροφορίες στις οποίες έχετε πρόσβαση ή τις οποίες λαμβάνετε ως
χρήστες-μέλη κάνοντας χρήση οποιασδήποτε υπηρεσίας του δικτυακού τόπου Dermaline.gr από ηλεκτρονικούς καταλόγους και βιβλιοθήκες, εφόσον αποστέλλονται, εισάγονται ή ταχυδρομούνται από άλλους χρήστες-μέλη ή από τρίτους, οι πληροφορίες αυτές δεν επαληθεύονται, ούτε ελέγχονται, εξετάζονται ή επικυρώνονται από την Dermaline.gr

 Επιλεγμένα θέματα

loading...
*****Νέο Χρήσιμες αναζητήσεις εξειδικευμένης Ιατρικής από την πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης της Google

Ελιές στο δέρμα: Τα 5 σημάδια που δείχνουν κίνδυνο για καρκίνο

***Επιλεγμένα βίντεο από το Youtube***

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΚΟΛΠΙΚΕΣ ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΥΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

ΡΥΤΙΔΕΚΤΟΜΗ-FACELIFT

ΦΥΤΟΟΙΣΤΡΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ

ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τα χλαμυδια

ΣΚΛΗΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Εφημερίες Νοσοκομείων Αττικής

Βακτηριακή μηνιγγίτιδα

Όταν η σεξουαλική επαφή προκαλεί πόνο

ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

υγεία των οστών μας

ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα

Κατάθλιψη

Ρινοπλαστική

Ζώδια από το zodia123.gr


 


Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά, τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης, πριν από την χρήση του dermaline.gr Ο ΠΑΡΩΝ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ Το περιεχόμενο του dermaline.gr, όπως τα κείμενα, τα γραφικά, οι εικόνες και οι πληροφορίες που παρουσιάζονται από τους συντάκτες του, αλλά και οποιοδήποτε άλλο υλικό συμπεριλαμβάνεται στην Ιστοσελίδα («περιεχόμενο») χρησιμοποιείται με μοναδικό σκοπό την ενημέρωση. Το Περιεχόμενο δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει την επαγγελματική ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή θεραπεία. Ζητάτε πάντα τις συμβουλές των εξειδικευμένων ιατρών σας ή άλλου εξειδικευμένου προσωπικού για οτιδήποτε αφορά σε οποιαδήποτε πάθηση. Ποτέ μην παραβλέψετε ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να ρωτήσετε τη γνώμη του ειδικευμένου ιατρού εξαιτίας κάποιου άρθρου που διαβάσατε στο dermaline.gr!.